LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu

Overweegt u de verkoop of overdracht van uw onderneming?

Door met een ervaren adviseur te sparren, die geen direct belang heeft bij het ‘meteen’ verkopen van uw onderneming, krijgt u een helder en objectief beeld van een mogelijke verkoop. Zo weet u zeker of dit de juiste stap voor u is.

Bent u nog niet toe aan een persoonlijk gesprek, kom dan langs bij onze workshop op de Nationale Overname Dag. Thexton Armstrong is kennispartner van Brookz.

Lees ook onze blogs:

De blog van Michiel Smudde waarin hij schrijft over de persoonlijke impact van een bedrijfsoverdracht in de familiekring en je 5 tips geeft om ‘Het Familiediner’ te voorkomen.

Heeft u een goed beeld bij overdracht van uw bedrijf?

Uw bedrijf overdragen of verkopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in uw ondernemersbestaan. Voor u dit doet, is het belangrijk om uzelf af te vragen waarom, hoe snel, aan wie en voor welke prijs u uw bedrijf wilt verkopen.

In deze sessie laten wij u zien hoe we ons bedrijfsoverdrachttraject inrichten. Uw prioriteiten hierin staan voorop. Heeft u weinig tijd, dan kunnen wij snel schakelen.

Handen uit de mouwen: aan de slag

Wanneer we samen een duidelijk beeld van uw situatie hebben en er een klik is, gaan we verder. U ontvangt een helder voorstel van ons, waarin we de samenwerking vormgeven. We hebben onze aanpak opgesplitst in twee separate trajecten, waardoor het overzichtelijker is.

In fase 1 brengen we uw startpositie en motivaties in kaart. Na afloop van fase 1 ontvangt u van ons een voorstel voor fase 2. In deze vervolgfase gaan we aan de slag om de waarde van uw onderneming te verhogen en de kans op een succesvolle overdracht substantieel te verbeteren.

Ontmoet onze adviseurs!

naar boven