Goede voorbereiding is het halve werk bij een bedrijfsoverdracht.

Bij de overdracht van uw bedrijf is het onverstandig om over één nacht ijs te gaan. Het betaalt zich dubbel en dwars uit als u goed beslagen ten ijs komt. Een goede voorbereiding werkt vooral bij een geplande overdracht in uw voordeel. U houdt de regie in handen, verbetert de afstemming op mogelijke kopers, verkleint het afbreukrisico en werkt aan een hoge(re) transactiewaarde.

Stap voor stap naar bedrijfsoverdracht toewerken

Als eigenaar kijkt u vaak door een gekleurde bril naar uw bedrijf. Maar een koper kijkt met een andere blik. Toekomstige vrije geldstromen en mogelijke risicofactoren bepalen het perspectief van een nieuwe eigenaar. Het is ons doel om deze geldstromen te optimaliseren én de risicofactoren tot een minimum te beperken. Wij zorgen voor een frisse, objectieve blik en ontzorgen u bij het verkoopklaar maken van uw bedrijf.

We begeleiden u van A tot Z; voor, tijdens én na het verkooptraject. Voordat we met u aan de slag gaan om uw bedrijf verkoopklaar te maken, verdiepen we ons in uw drijfveren, wensen en prioriteiten. Zo maakt u in het traject van verkoopklaar-maken weloverwogen beslissingen. Zo legt u het fundament voor een succesvolle transactie. En lest best: dankzij onze service blijft u als ondernemer doen waar u goed in bent: runnen van uw bedrijf.

Bent u benieuwd hoe u in uw eigen tempo samen met ons naar een goede bedrijfsoverdracht kunt toewerken? Neem contact met ons op of lees meer over onze aanpak.