In deze periode van crisis in verband met de coronaviruspandemie en haar ongekende maatregelen bevinden de KMO’s zich vaak in een wanhopige situatie en alle adviezen of tips om deze tragedie aan te pakken kunnen nuttig zijn. Met dit in het achterhoofd heeft Thexton Armstrong, een managementadviesbureau voor KMO’s, deze praktische gids voor crisismanagement voor KMO’s opgesteld.

In normale tijden weten we uit ons lopende onderzoek naar “winstlekkage” onder honderden KMO’s dat 9 van de 10 KMO’s geld verliezen zonder dat ze dat weten (“winstlekkage”) en dat dit gemiddeld 8% van de omzet uitmaakt. Voor velen zal dit cijfer waarschijnlijk sterk stijgen als gevolg van de coronaviruscrisis.

Deze gids is geschreven door 26 Thexton Armstrong adviseurs in Nederland en België.

Download de gids die we speciaal in het kader van deze crisis hebben geschreven voor onze relaties. Deze gids bevat enerzijds links naar alle hulp die u door de overheid en de regio’s ter beschikking is gesteld, maar ook vragen om u te helpen bij de organisatie tijdens en na de crisis.

Vragen die u in de gids vindt:

  • Hoe organiseer je telewerk?
  • Met wie moet ik contact opnemen?
  • Welke kosten kunnen worden uitgesteld of geannuleerd?
  • Nieuwe procedures op het werk?
  • Nieuwe mogelijkheden?

Download de gids en leer hoe u, ondanks Corona, uw bedrijf naar een nog hoger niveau kunt tillen.

We hebben tevens een praktische “quick scan” ontwikkeld, om de financiële impact van COVID-19 voor uw bedrijf in te schatten. De Thexton Armstrong adviseur helpt u graag en kosteloos bij de analyse en het identificeren van de eerste stappen die u kunt nemen om met deze crisis om te gaan. Laat uw gegevens achter en we nemen contact op!