LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu

Downloads & Resources

Thexton Armstrong heeft meerdere eBooks, whitepapers en andere resources ontwikkeld om onze klanten nog beter bij te staan.

 

floated image

Cash is King

Goed debiteurenbeheer biedt meerdere voordelen. Allereerst is het goed voor uw cashflow, daarnaast plukt ook de rest van uw bedrijf er de vruchten van. Zo voorkomt u met goed debiteurenbeheer financiële narigheid (winstlekkage) voor uw bedrijf. En u beschikt over de middelen om zelf uw groeiambitie te financieren. Geld lenen kost namelijk ook geld.

Download hier de whitepaper ‘Cash is King’

floated image

Ondernemer: je hoeft er niet alleen voor te staan

Vrijwel iedere ondernemer maakt gebruik van de kennis van specialisten, maar bij vraagstukken over de algemene bedrijfsvoering staan veel ondernemers er uiteindelijk toch alleen voor. Onnodig. Door de hulp in te schakelen van een onafhankelijke coach, hebt u iemand naast u staan die u steunt en adviseert.

Download hier het e-book ‘Ondernemer: je hoeft er niet alleen voor te staan’.

floated image

Haal meer uit je klant

Een bedrijf dat stilstaat, gaat achteruit. Om groei te realiseren moet je scherpe, strategische keuzes durven maken. Hoe krijgt u een gedegen strategie op papier die bij uw bedrijf past, en waar u ook daadwerkelijk iets mee kunt?

Download hier de whitepaper ‘Haal meer uit je klant’.

 

floated image

Bedrijfsgroei

In dit e-book vertellen we het verhaal van ondernemer Mark die zijn bedrijf naar een omzet van ruim een miljoen wist te brengen. Het is een praktisch document boordevol adviezen waar u direct mee aan de slag kan. Wilt u weten hoe u meer omzet en winst realiseert, maar bovenal ook hoe u meer plezier en tijd voor uzelf krijgt?

Download hier het e-book ‘Mooier dan de hoofdprijs’.

floated image

Hoe bepaal je jouw kostprijs?

Veel ondernemers vinden het lastig om een goede kostprijsberekening te maken. Toch is het maken van die berekening van groot belang voor de continuïteit van de organisatie. Om direct aan de slag te gaan met een goed prijsbeleid, hebben we een praktische handleiding voor u gemaakt.

Download hier de whitepaper ‘Hoe bepaal je jouw kostprijs?’

floated image

Mijn omzet groeit; waarom mijn banksaldo niet?

Door de aantrekkende economie zien veel bedrijven groeikansen. Het banksaldo moet echter wel toereikend zijn om te kunnen groeien. Zo niet, dan bestaat de kans dat uw onderneming in de financiële problemen raakt. In dit e-book leggen we uit hoe dat komt en geven we tips om ervoor te zorgen dat uw onderneming succesvol groeit.

Download hier het e-book ‘Mijn omzet groeit’.

floated image

Haal meer uit je personeel

Hebt u het gevoel dat u het potentieel van uw medewerkers niet ten volste benut? ‘Achterstallig onderhoud’ aan de productiviteit van uw medewerkers heeft een negatief effect op de financiële gezondheid van uw bedrijf. Dit praktische werkdocument helpt u op slimme en juiste wijze het gesprek te voeren.

Download hier de whitepaper ‘Haal meer uit je personeel’.

floated image

Bedrijfsoverdracht; uw bedrijf verkoopklaar maken

Het klinkt misschien wat dramatisch, maar u gaat als ondernemer een keer afscheid nemen van uw bedrijf. Of u nu wil stoppen met werken, een volgende generatie het roer wil laten overnemen, wil cashen of iets anders wil (of moet) gaan doen. Maar kan dat zomaar, het bedrijf verkopen? Of is het beter om uw bedrijf eerst ‘verkoopklaar’ te maken?

Download hier het e-book ‘Gewoon springen!’.

floated image

Succesvolle offertes

Veel bedrijven voelen de druk om klanten binnen te halen door dezelfde prijs als de concurrent te bieden, of daar zelfs onder te gaan zitten. Een gerenommeerd schildersbedrijf in Overijssel (Nederland) stond voor deze uitdaging en besloot om het tij van prijsconcurrentie te keren. Lees in deze business case hoe dit schildersbedrijf niet langer op prijs hoefde te concurreren.

Download hier de whitepaper ‘Ingrediënten voor een succesvolle offerte’.

floated image

Het KMO Winstlekkage onderzoek

Bij 9 van de 10 organisaties vloeit ongemerkt geld weg. Deze zogeheten Winstlekkage kan oplopen tot 9% van je omzet. Bij Thexton Armstrong doen we sinds 2012 doorlopend onderzoek naar dit fenomeen bij KMO’s in Nederland en België. Het nieuwe rapport is gepubliceerd op 26 oktober 2020.

naar boven