LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu
1

Versneld jouw footprint opbouwen

meer over Punt 1

Als je net start is het opbouwen van je footprint belangrijk. Wij regelen kennismakingsafspraken bij ondernemers voor je, vanaf het eerste moment. We hebben een ervaren lokale partner die al deze afspraken maakt. Dat is geen willekeurige aanpak, jij speelt zelf een belangrijke rol wie benaderd wordt en in welke mate een ondernemer al van je heeft gehoord. Je collega-consultants hebben laten zien dat er uit deze gesprekken direct al de eerste klanten gegenereerd worden.

2

Op basis van toegevoegde waarde van prospect naar betalende klant

meer over Punt 2

Met het internationaal bewezen Winstlekkage-model kun je de klant snel laten zien waar in de onderneming uitdagingen worden veroorzaakt en waar er ongemerkt geld wegvloeit en hoeveel. Zonder dat er ook maar iets is ondertekend of betaald. Zo kun je concreet maken welke toegevoegde waarde je hebt voor de ondernemer. Daar zou je zelf toch ook enthousiast van worden?

Allemaal mooi en aardig, zul je misschien zeggen, maar zonder klanten geen business. Ook daarbij bieden we ondersteuning: we krijgen je aan tafel met ondernemers, en trainen je om deze kennismakingsgesprekken te converteren naar daadwerkelijke klanten. Gewapend met de juiste methodieken is het makkelijker de ondernemer in kwestie bewust te maken wat er moet veranderen en waarom. En dankzij de winstlekkage sessie word je gezien als investering en niet als kostenpost.

3

Langetermijnrelatie, geen snel gewin

meer over Punt 3

Met het Winstlekkage-model kun je quick wins scoren, maar we verkiezen de juiste balans tussen de lange termijn en snel gewin. Het allesomvattende consultancy-systeem stelt je in staat alle aspecten van de business aan te pakken, zodat je verbeteringen kunt verankeren in de business van de ondernemer.

4

Training

meer over Punt 4

In een continu veranderende markt, is het essentieel om je klanten een stap voor te zijn. Toch is het als zelfstandig adviseur niet makkelijk tijd én geld voor trainingen vrij te maken. Thexton Armstrong biedt je bij de start meerdere training workshops die niet alleen gefocust zijn op het inzetten van onze tools, maar ook hoe je prospects kunt converteren naar betalende klanten. Daarnaast bieden we regelmatig training workshops om jezelf op scherp te zetten en altijd het juiste antwoord te weten.

5

Team van collega's

meer over Punt 5

Je bent zelfstandig ondernemer, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Niet alleen wordt je ondersteund door Thexton Armstrong, maar ook door collega’s vanuit het hele land.

Zo ben je:

  • in staat complexe projecten aan te nemen omdat je gebruik kunt maken van elkaars ervaring.
  • nooit te beroerd om projecten buiten je regio door te schuiven – omdat je weet dat je collega’s dat ook voor jou doen.
  • landelijk gedekt, wat handig is bij organisaties die wijd verspreid zijn

Samen maak je jezelf succesvol.

6

Bouw je eigen onderneming

meer over Punt 6

Als je alleen voor jezelf werkt, dan heb je jezelf eigenlijk alleen ‘een baan gekocht’. Vanuit een franchise-structuur heb je alle ruimte je ‘eigen’ consultancy-firma op te bouwen, met zelfstandige adviseurs die voor je werken. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, het is ook een asset die courant is.

Kort samengevat – want we houden niet van oeverloos praten:

  • ondersteunen we je met kennis en methodieken die zich in Nederland én internationaal bewezen hebben,
  • bieden we een concreet plan voor het opzetten van je eigen business,
  • zorgen we dat je een vliegende start maakt met direct een indrukwekkende hoeveelheid kennismakingsafspraken om zo snel jouw footprint op te bouwen.

Want je doet het goed, of niet.
We zijn benieuwd naar je drijfveren, net zoals we graag de voordelen van onze formule uitleggen.

naar boven