Ooit heb je de stap genomen om ondernemer te worden. Om financieel onafhankelijk te zijn, of meer vrijheid te hebben. Maar is dat echt gelukt of heb je te maken met wat wij noemen ‘Winstlekkage’?
Wij kunnen daar een frisse blik op bieden. Dat is iets heel anders dan kritiek leveren. Samen zorgen we ervoor dat je ondernemerschap weer dichterbij je oorspronkelijke beeld komt. Daar gaan we binnenkort een eerste stap mee maken, de afspraak is al gemaakt. Kosteloos, maar allesbehalve waardeloos.

In onderstaande video word je snel duidelijk hoe we dat kunnen realiseren. Zie het als een introductie van een samenwerking waarmee we de bezieling van je bedrijf terugvinden en meer winst kunnen realiseren.

We laten de onderneming weer voor je werken, en niet andersom. Op ons eerste gesprek maken we je duidelijk hoe dat kan en als we het beide interessant vinden, maken we een vervolgafspraak om een – kosteloze – analyse van jouw (mogelijke) winstlekkage te maken.

In de regio Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn werken Wim Kerseboom en Michiel van de Watering met ondernemers en hun team om het bedrijf te verbeteren. Verbeteren is daarbij voor elk bedrijf anders: werken met meer plezier, meer winst maken, groei realiseren of een betere balans tussen werk en vrije tijd.

Maak vrijblijvend kennis

Maak vrijblijvend kennis