Thexton Armstrong heeft landelijke partnerships ontwikkeld om onze klanten nog beter bij te staan.

 

floated image

 

Thexton Armstrong is kennispartner van Brookz’ Nationale Overname Dag.

 

floated image

Vanaf de oprichting in 1991 adviseert, begeleidt, inspireert en activeert de Dutch Dream Group zelfbewuste MKB-ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent of de verkoop van een onderneming. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij uw plannen werkelijkheid.

 

floated image

ONL voor Ondernemers is dé ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van de ondernemers te laten horen. Dit betekent dat ondernemers onze agenda bepalen en ONL actie onderneemt.

 

 

floated image

Credion adviseurs zijn Financial Engineers voor ambitieuze ondernemers in het MKB.

Al sinds 1999 is Credion dé autoriteit op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Credion’s specialistische adviseurs zijn actief in heel Nederland. Credion’s netwerk maakt ze sterk; ze werken samen met meer dan 80 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

 

 

floated image

Straetus hanteert een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak. Dagelijks zetten wij onze ervaring en expertise in om de opdrachtgevers te ondersteunen bij het beheren van debiteuren en innen van vorderingen. Onze ambitie is om een toonaangevende partner te zijn op het gebied van debiteurenbeheer voor ondernemend Nederland.

 

floated image

PNO is uitgegroeid tot marktleider in subsidie- en innovatieadvies. Of het nu gaat om het aanvragen van WBSO, SDE+, of Horizon 2020-subsidie, juridische ondersteuning, het zoeken naar projectpartners of het geven van innovatieadvies: onze meer dan 250 vakexperts gaan, samen met u, altijd voor het beste resultaat.

PNO Consultants werkt samen met diverse adviseurs op het gebied van ESF subsidie. Kies zelf de adviseur die het beste past bij uw wensen.