Om ondernemers in de gelegenheid te stellen om meer over winstlekkage te weten te komen en tegelijkertijd ervaringen met elkaar te delen hebben wij op 18 juni jl. de eerste workshop ‘Stop Winstlekkage!’ georganiseerd in conferentiecentrum Groenendael te Hilvarenbeek.

Een aantal ondernemers wilde graag weten hoe zij dat moesten aanpakken, het stoppen van winstlekkage. Marcel Willems en Erwin van Eck, bedrijfscoaches van Thexton Armstrong lieten de deelnemers ervaren waar in het bedrijf de winst potentieel weglekt. Door middel van cases uit de praktijk lieten we zien hoe andere ondernemers begeleid werden om de winstlekkage in hun bedrijf aan te pakken en hun onderneming weer winstgevend te maken. De deelnemers werden ook zelf aan het werk gezet met een case. Zo konden ze leren met en van andere ondernemers en merkten ze dat “vreemde ogen” een andere, vaak inspirerende kijk op de zaak hadden. Dat was een “eye opener”, waar ze in hun eigen onderneming iets mee konden doen. Tegelijkertijd constateerden ze ook dat de uitdagingen voor ondernemers vaak dezelfde zijn, ongeacht de branche en type bedrijf.

De deelnemers waren zonder uitzondering erg positief over de workshop, zowel over de inhoud als de interactie met de bedrijfscoaches en andere ondernemers. Ruim 90% van de deelnemers zou deze workshop aan andere ondernemers aanbevelen!

Naar aanleiding van de positieve reacties zal Thexton Armstrong meerdere workshops, verspreid over het land, gaan geven. Een brede groep aan ondernemers wordt hiermee in de gelegenheid gesteld meer over winstlekkage te weten te komen en ervaringen met andere ondernemers te delen.

Meer weten? Neem contact op met een bedrijfscoach in jouw regio.