LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu
1

Historie

Thexton Armstrong België is in 2019 opgericht door Erwin van Eck. Erwin heeft voordien in Nederland 7 jaar een Thexton Armstrong praktijk gehad in Breda. Zijn kennis, ervaring en kunde als ondernemer en adviseur voor zowel corporate als KMO, is verweven in de identiteit van Thexton Armstrong België.

meer over Over ons 1

Thexton Armstrong België is in 2019 opgericht door Erwin van Eck.

Erwin heeft voordien in Nederland 7 jaar een Thexton Armstrong praktijk gehad in Breda. Zijn kennis, ervaring en kunde als ondernemer en adviseur voor zowel corporate als KMO, is verweven in de identiteit van Thexton Armstrong België.

Thexton Armstrong Nederland is in 2011 opgericht door Coen Vleesenbeek.

De visie van Thexton Armstrong beweegt KMO-adviseurs doorheen België en Nederland om zich bij Thexton Armstrong aan te sluiten. Ook zij zijn zelfstandigen en/of ondernemers die de uitdagingen van een eigen onderneming kennen — en het leven van andere ondernemers beter willen maken. Hun drive: zorgen dat uw onderneming weer voor u werkt.

2

KMO's adviseren

Thexton Armstrong adviseurs weten als geen ander dat KMO's een specifiek type bedrijf zijn. Wij kennen de schaal waarop ondernemers zoals u werken — en de uitdagingen die daarbij horen. Wij weten hoe het is om ondernemer te zijn: we zijn het namelijk zelf.

meer over Over ons 2

Thexton Armstrong adviseurs weten als geen ander dat KMO’s een specifiek type bedrijf zijn. Wij kennen de schaal waarop ondernemers zoals u werken — en de uitdagingen die daarbij horen. Wij weten hoe het is om ondernemer te zijn: we zijn het namelijk zelf.

Thexton Armstrong adviseurs zijn in alle bedrijfsmatige valkuilen gestapt en willen andere ondernemers hierin ontzien: waarom moet u hetzelfde doormaken, terwijl iemand u kan laten zien hoe het (niet) moet?

Het toepassen van deze denkwijze helpt u aan een strategie die succes oplevert. Wij weten wat nodig is om uw bedrijf te laten groeien. Want: of u nou middelgroot of klein bent, de principes voor een winstgevende bedrijfsvoering zijn hetzelfde.

U bent de vakman; dé specialist — daar kunnen we u niks over vertellen. Maar hoe u uw bedrijf leidt, daarover wel. Wij helpen vakmensen zoals u nog betere ondernemers te zijn.

Wilt u dat ook, een betere ondernemer zijn? Laten we dan een keer afspreken voor een kop koffie. Deze eerste kennismaking is al voor menig ondernemer een keerpunt in zijn leven geweest.

3

Winstlekkage

Thexton Armstrong Winstlekkage® is een term die in het leven is geroepen door Thexton Armstrong en is een geregistreerde merknaam. U kunt het zien als een blauwdruk voor een optimale bedrijfsvoering. Onze winstlekkage-methode laat u zien waar winst wegvloeit uit uw onderneming — en in welke mate.

meer over Over ons 3

Thexton Armstrong Winstlekkage® is een term die in het leven is geroepen door Thexton Armstrong. U kunt het zien als een blauwdruk voor een optimale bedrijfsvoering. Onze winstlekkage-methode laat u zien waar winst wegvloeit uit uw onderneming — en in welke mate.

Zie het als een momentopname: waar staat u nu, ten opzichte van de ideale situatie? Deze analyse laat u zien waar u het goed doet — en waar kansen liggen om te verbeteren en door te groeien.

Winstlekkage is een methode die is samengesteld op basis van grootschalig onderzoek onder KMO bedrijven. Deze benadering, gebaseerd op praktijkervaring, geeft een realistischer beeld dan menige boekenwijsheid. De methode is gebaseerd op wat wij hebben geconstateerd en gerealiseerd bij andere KMO-ondernemingen.

Uw winstlekkage-situatie — die u in kaart kunt brengen met onze winstlekkage-quiz — leggen we naast de situatie van vergelijkbare ondernemingen. Zo weten we wat gaat werken voor uw onderneming.

We stellen daarbij 3 vragen: wat hebben we eerder geconstateerd? Wat voor actie hebben we toen ondernomen? Wat heeft die actie opgeleverd?

De uitkomsten — lees: de genomen stappen — zijn toepasbaar op uw onderneming, zodat deze weer voor u gaat werken. Wilt u weten hoeveel winst er momenteel wegvloeit uit uw onderneming?

naar boven