LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu

 

 

 

Wij zijn Thexton Armstrong. Wij helpen eigenaars/zaakvoerders van KMO’s hun startmotieven te realiseren, de onderneming winstgevender te laten zijn én verkoopklaar te maken. Wij zorgen er ook voor dat onze adviseurs snel hun eigen praktijk kunnen opbouwen als franchisepartner.

 

We zoeken dé nieuwe adviseur

Een traject met potentiële klanten begint meestal met twee sessies. Kosteloos maar onbetaalbaar, zo blijkt steeds weer. Vandaar dat we groeien en dat we franchisepartners én associate franchisepartners zoeken. Werkt u momenteel op senior-niveau in het bedrijfsleven of in de advieswereld? Of heeft u een vergelijkbare achtergrond als succesvol ondernemer? Misschien bent u dan wel onze nieuwe franchisepartner.

Bekijk de profielbeschrijving
Wat we doen ↓

Wat we doen

Thexton Armstrong helpt ondernemers om hun onderneming nóg beter te leiden. Doordat we werken met internationaal bewezen modellen start u met een voorsprong en kunt u verrassend snel tot de kern komen. Dit biedt onze klanten resultaat en onze franchisepartners de kans om stap voor stap een eigen business op te starten. Wilt u meer weten over het adviseren aan ondernemers? Lees dan ook ons ebook Starten als consultant.

Meer informatie over onze aanpak
Waarom franchisepartner worden? ↓

Waarom franchisepartner worden?

Franchisepartners van Thexton Armstrong zetten hun kennis in om ondernemers te helpen hun startmotieven te realiseren. En dat geeft positieve energie! Dat ze daarnaast zelf hun eigen toekomst in de hand hebben, hun eigen werkdagen kunnen bepalen én in hun eigen regio werkzaam kunnen zijn, zijn slechts enkele voordelen die de franchisepartners ervaren. Als je de kennis hebt om ondernemers op een praktische én menselijke manier te adviseren, en dat combineert met een ondernemersgeest, dan zijn er veel mogelijkheden. En er valt veel voor te zeggen om u aan te sluiten bij een internationale organisatie die werkt met beproefde modellen.

Franchisepartners van Thexton Armstrong profiteren van unieke ondersteuning, die verder gaat dan een keurig opgestelde brochure.

Footprint opbouwen

Snel waarde toevoegen bij klanten

Langetermijnrelaties

Training

Een team van collega's

Bouw je eigen onderneming

Meer weten? ↓

Meer weten?

U maakt ondernemingen gezonder en winstgevender en geeft ondernemers weer zicht op het realiseren van hun eigen visie. Als franchisepartner van Thexton Armstrong maakt u door de bewezen methodieken een vliegende start. Dit is het moment om de vleugels uit te slaan.

Vraag het informatiepakket aan
Onze actualiteiten voor adviseurs ↓
naar boven