Wist je dat er bij 9 van de 10 MKB-ondernemingen ongemerkt geld weglekt? En dat ondernemers hun persoonlijke doelstellingen vaak niet halen, bijvoorbeeld doordat de organisatie niet goed is ingericht en de aandacht van de ondernemer te veel wordt opgeëist door dringende, maar niet per se belangrijke zaken? Bij Thexton Armstrong helpen we deze ondernemers om winstgevender te zijn en bedrijfsprocessen op orde te krijgen, zodat persoonlijke doelstellingen behaald worden. Thexton Armstrong groeit en is daarom op zoek naar associate franchisepartners.

Wij zijn een managementadviesbureau dat ondernemers helpt hun startmotieven te realiseren. Met ons internationaal bewezen Winstlekkage-model en ons uitgebreide Bedrijfsverbeteringsplan helpen we organisaties met het gezonder inrichten van de onderneming. Het is onze missie om dé vertrouwenspartner van ondernemend Nederland te worden bij het succesvol (her)inrichten van bedrijven. We kiezen bewust voor dit langetermijndoel, vanuit onze visie dat ondernemen een project is dat je samen aangaat.

Associate franchisepartner worden bij Thexton Armstrong biedt vele voordelen:

  • Je bent zelfstandig ondernemer, met eigen bedrijfsnaam, webpagina en artwork
  • Je onderhoudt een 1-op-1-relatie met je klanten
  • Je hebt een lager financieel risico door een lagere entree fee dan voor een franchisepartner
  • Je werkt samen met een ervaren senior franchisepartner die alles weet van zowel acquisitie als het adviseren aan MKB-ondernemers
  • Het rayon waarin je komt te werken is al door de senior franchisepartner ontwikkeld
  • Je kunt gebruikmaken van alle tools en kennis binnen de franchise
  • Je profiteert van gezamenlijke marketinginspanningen, zowel van de afgelopen jaren als in de toekomst
  • Je ontvangt dezelfde training als de senior franchisepartners
  • Je bent onderdeel van een grotere, diverse groep adviseurs en kunt van hun kennis gebruikmaken
  • Je bouwt je eigen footprint op, samen met de senior franchisepartner en eventuele andere associate franchisepartners
Associate franchisepartners krijgen enerzijds alle ruimte en anderzijds prachtige tools om mee te werken. Zoals we met onze klanten werken, werken we ook met onze adviseurs.
floated image

Als associate franchisepartner bouw je mee aan organisaties die niet alleen winstgevender en gezonder zijn, maar waarmee ook de persoonlijke doelstellingen van de ondernemer gerealiseerd gaan worden. Bij Thexton Armstrong word je de adviseur met wie je zelf graag zou hebben gewerkt in je vorige functie.

Wil je meer weten over werken bij Thexton Armstrong en de mogelijkheden die wij bieden? En wil je weten of je bij onze organisatie past? Lees dan onze profielbeschrijving en vraag het informatiepakket aan!