LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu

Wat zou u anders doen als u eerlijk tegen uzelf bent?

U heeft als ondernemer al een duidelijke visie ontwikkeld waar u over drie jaar wilt staan en u heeft een plan uitgewerkt om daar te komen. U heeft al een aantal belangrijke stappen gezet, maar de behoefte aan een ervaren sparringpartner blijft. Onze Raad van Advies voorziet in deze behoefte, zodat we samen de realisatie van het plan waarborgen.

Wat is het verschil tussen een Raad van Advies en een Raad van Commissarissen? – lees het in de blog van Joop Akkerman.

Waarom een bedrijfsadviseur uw organisatie kan helpen

Als ondernemer voelt u zich wellicht vaker eenzaam dan gewenst. Een onafhankelijke sparringpartner kan vaak net dat ene duwtje geven dat u nodig heeft. Hij of zij kan de spiegel zijn die de inzichten teruggeeft, die u onbewust zelf al had.

Werkt u al samen met een persoonlijk bedrijfsadviseur van Thexton Armstong, dan hebben wij samen het Bedrijfsverbeteringsplan inmiddels doorlopen en werkt uw team zelfstandig aan doorlopende verbeteringen. U wilt de verbetering en onze samenwerking borgen in de logische vervolgstap van onze samenwerking; de Raad van Advies van Thexton Armstrong.

In deze sessie tonen wij u hoe onze Raad van Advies werkt en hoe deze dit binnen uw organisatie past. We hebben hier meerdere opties voor.

Voorstel
Wanneer we een helder beeld van uw situatie hebben en er wederzijds vertrouwen is, gaan we verder. U ontvangt van ons een helder voorstel, waarin we de samenwerking vormgeven. U bepaalt de regelmaat van de overlegsessies en de mate van betrokkenheid van de Raad van Advies.

naar boven