LAAT DE ONDERNEMING VOOR U WERKEN

menu
Ondernemer inbound marketing Midden Nederland

Deze man heb ik nodig om mijn bedrijf te verbeteren!

We spraken een scan af, die Michiel van de Watering gekwalificeerde ondernemers kosteloos aanbiedt, en het resultaat daarvan was helder. Ik moest aan de bak en tegelijkertijd beslissen over de investering.

Nu zijn we zo’n drie kwart jaar onderweg. En wat is er veel verbeterd. Ik ben begonnen met minder werk mee naar huis te nemen en het hoeft ook niet. Mijn mensen zijn enthousiast vanwege de professionaliseringsslag, die we maken door de sterk verbeterde processen en een duidelijke klant-aanpak. Mijn klanten merken die verbeterde aanpak, doordat we echt waarmaken wat we afspreken en sterk bijdragen aan het binnenhalen van hun nieuwe klanten.

Mijn portemonnee komt nu sneller voller, omdat we samen met Michiel de kosten- en winstkant goed onder controle hebben. En door het heldere hogere prijsbeleid, dat we makkelijk aan onze nieuwe klanten kunnen uitleggen. En dan ons bedrijf. Het heeft de juiste groeirichting te pakken. We zijn met klanten bezig zijn die bij ons passen en nemen afscheid van klanten die dat niet zijn.

Michiel, dank voor jouw geduld. Wij zijn geen makkelijk clubje. Je moet er steeds weer hard aan trekken om de voorgang erin te houden. En door jouw inzet hierbij, willen we dat zelf ook meer en meer!

Dank voor jouw kennis. Jouw inzet. Zeer waardevol. Dank voor jou als persoon. Je komt steeds meer in mijn comfortzone, maar dat voelt prettig. Dat doe je goed, want daardoor bereik jij de beste resultaten bij mij, ons bedrijf en al jouw andere klanten!

1868
x
naar boven