Den Haag, 1 maart 2017 – Alexander Smid is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Michiel van de Watering in de Utrechtse Heuvelrug regio o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf.

Thexton Armstrong Smid gaat ‘winstlekkage’ te lijf bij MKB bedrijven in de Utrechtse Heuvelrug en Vallei en Rijn-regio.

Als adviseur, interimmanager en leidinggevende heeft Alexander ruime ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het MKB. De afgelopen decennia was hij nauw betrokken bij ontwikkelingen zoals (groei)strategieën, verandertrajecten, efficiencytrajecten, bedrijfsoverdracht en fusies en bij het adviseren van ondernemers die in zwaar weer verkeerden. Door zijn ervaring heeft hij grondig inzicht in wat nodig is om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen, uit te voeren en te begeleiden.

Met natuurlijk als doel om MKB-ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien.

Alexander Smid: “Mijn belangrijkste drijfveer is het potentieel in mensen en ondernemingen naar boven te brengen. Wat drijft de ondernemer? Hoe maak je een connectie met de ondernemer én de werkvloer? Waar ligt de sleutel tot meer winst? Waar liggen de groeimogelijkheden?”

Voor meer informatie, zie smid.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.be.