Den Haag, 30 september 2017 – Erik Hauser is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Joop Akkerman in Friesland o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien.

Erik is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte op zijn vijfentwintigste zijn eerste onderneming. Gedurende zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten, acquireren en uitbouwen van MKB-ondernemingen en het overdragen hiervan. Zowel bij grotere als kleinere ondernemingen en zowel nationaal als internationaal.

Echt verplaatsen in andere ondernemers

Erik Hauser, directeur Thexton Armstrong Hauser: “Theoretische kennis is heel belangrijk, maar je kunt je pas echt verplaatsen in andere ondernemers wanneer je zelf als ondernemer hebt ervaren wat het betekent om voor eigen rekening en risico te ondernemen. Waardevol advies, gebaseerd op kennis en ervaring en met een persoonlijke benadering, gecombineerd met de heldere, professionele, gestructureerde doch pragmatische aanpak van Thexton Armstrong is wat het verschil maakt”

Voor meer informatie, zie hauser.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.be.