Wist u dat er bij 9 van de 10 KMO-ondernemingen ongemerkt geld weglekt? En dat ondernemers hun persoonlijke doelstellingen vaak niet halen, bijvoorbeeld doordat de organisatie niet goed is ingericht en de aandacht van de ondernemer te veel wordt opgeëist door dringende, maar niet per se belangrijke zaken? Bij Thexton Armstrong helpen we deze ondernemers om winstgevender te zijn en bedrijfsprocessen op orde te krijgen, zodat persoonlijke doelstellingen behaald worden.

Wij zijn een managementadviesbureau dat ondernemers helpt hun startmotieven te realiseren. Thexton Armstrong is in 2011 gestart met het adviseren van KMO ondernemers in Nederland en dit jaar (2017) starten we in België. Met ons internationaal bewezen Winstlekkage-model en het uitgebreide Bedrijfsverbeteringsplan helpen we organisaties met het gezonder inrichten van de onderneming. Het is onze missie om dé vertrouwenspartner van ondernemend Nederland & België te worden bij het succesvol (her)inrichten van bedrijven. We kiezen bewust voor dit langetermijndoel, vanuit onze visie dat ondernemen een project is dat we samen aangaan.

Franchisepartners krijgen enerzijds alle ruimte en anderzijds prachtige tools om mee te werken. Zoals we met onze klanten werken, werken we ook met onze adviseurs.
floated image

Als ervaren adviseur bij Thexton Armstrong bouwt u mee aan organisaties die niet alleen winstgevender en gezonder zijn, maar waarmee ook de persoonlijke doelstellingen van de ondernemer gerealiseerd gaan worden. Dit doet u niet door na weken een vuistdik verslag neer te leggen, maar door in twee kosteloze eerste sessies aan de ondernemer duidelijk te maken wat u voor de ondernemer kunt betekenen. Ondernemers kiezen voor vervolgstappen, omdat ze vooraf zien wat de samenwerking voor hun gaat betekenen.

Bij Thexton Armstrong wordt u de adviseur met wie uzelf graag zou hebben gewerkt in uw vorige functie.