Winstlekkage-week

Van 26 – 30 oktober 2020 organiseerde Thexton Armstrong in Vlaanderen de Winstlekkage-Week, om de aandacht te vestigen op een fenomeen dat bij 9 op 10 KMO’s voorkomt:

Winstlekkage

Uit ons onderzoek, dat we al sinds 2012 doen onder KMO’s in zowel België als Nederland, is gebleken dat bij 9 op 10 KMO’s een deel van de omzet niet wordt toegevoegd aan de winst, maar ongemerkt weglekt uit de onderneming. Deze winstlekkage kan oplopen tot gemiddeld 9% van de omzet.

Logo_WinstlekkageWeek_v3-RGB

Op 26 oktober is, bij de start van de Winstlekkage-Week,  het nieuwe Winstlekkage-rapport in Vlaanderen gepubliceerd via onze website.

U kunt het rapport ook ontvangen, door u aan te melden via onderstaande link. Na aanmelding ontvangt u een link naar het rapport in uw mailbox.

Na de Winstlekkage-Week organiseert Thexton Armstrong een aantal Ondernemerscafé’s;

Logo_RGB_OndernemersCafe_TA

Het Thexton Armstrong Ondernemerscafé, een informele samenkomst (uiteraard met inachtneming van de Corona-maatregelen) met andere ondernemers, waarin we een toelichting geven op de bevindingen uit ons onderzoek naar winstlekkage in KMO’s. Daarnaast kunt u zelf te weten komen of er binnen uw bedrijf sprake kan zijn van winstlekkage en laten we een paar concrete praktijk-cases de revue passeren. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken.

Vanwege de Corona-maatregelen zijn fysieke bijeenkomsten voorlopig uitgesteld.

Het eerstvolgende Ondernemerscafé vindt plaats op maandag 23 november 2020, van 12:00 tot 13:30. Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging met een link naar de online meeting.

Schrijf u snel in via onderstaande knop!