Op 5 november 2019 a.s. organiseren Thexton Armstrong en de Dutch Dream Group het Ondernemerscafé in Rotterdam – het evenement voor ondernemers en hun opvolgers (binnen en buiten de familie) in de regio Rotterdam en Oostland.

floated image

.

Graag nodigen wij je uit voor deze speciale editie van het Ondernemerscafé: de overdracht van jouw onderneming. Samen met onze partner Dutch Dream Group organiseren we deze interactieve lunch op 5 november 2019.

We gaan het tijdens dit Ondernemerscafé hebben over de reis die je maakt tijdens de (mogelijke) overdracht en voortzetting van jouw onderneming.

Wat kun je verwachten?

We nemen je mee in elke fase die bij de overname van een familiebedrijf komt kijken:

  • de voorbereiding (de weg er naartoe)
  • de waardering (en de financiering)
  • de overdracht (de bijzondere aspecten)
  • na de overdracht (start nieuwe ondernemer)

We zetten je aan het denken en je gaat in discussie met andere ondernemers. Zo leer je van anderen en doe je ideeën op. Interactie en dialoog staan centraal tijdens dit Ondernemerscafé.

De sprekers zijn Robin Middendorp (Thexton Armstrong Delft | Lansignerland) , Jean Korthals Altes (Thexton Armstrong Nieuwerkerk | Rotterdam) en Peter Buzink (Dutch Dream Group).

Wanneer:         5 november 2019

Agenda

11:30                 Inloop

12:00                Programma inclusief broodjes lunch

13:30                Afsluiting

13:30-14:00        Napraten

Locatie:             Wordhotel Wings Rotterdam

Adres:               Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam

Na dit Ondernemerscafé:

  • Heb je beter inzicht in wat je tegenkomt zodra je dit traject in gaat.
  • Weet je meer van wat er allemaal bij een bedrijfsoverdracht komt kijken.

Dit Ondernemerscafé is bedoeld voor ondernemers en hun opvolgers (binnen en buiten de familie) en vindt plaats bij Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport. Weet je al met wie je deze editie wilt gaan bijwonen? Stuur deze webpagina dan door naar je partner, je kind, key management of een externe opvolger.

Direct aanmelden kan via onderstaande ‘Meld je aan’ button en is kosteloos. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging voor deelname aan het Ondernemerscafé.

Bij no-show brengen wij wel € 25 in rekening dat wij aan een goed doel zullen doneren.

Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus op tijd bij.

Over Dutch Dream Group

Vanaf haar oprichting in 1991 adviseert, begeleidt, inspireert en activeert de Dutch Dream Group zelfbewuste MKB ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent of de verkoop van een onderneming. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij uw plannen werkelijkheid.

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong helpt vakmensen nog betere ondernemers te worden.

Als mkb-ondernemer komt er best veel op je af. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt. Heb jij ook wel eens de behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld, afgestemd op jouw prioriteiten: verbetering, advies, overdracht en groei.

Onze MKB adviseurs zijn actief in het hele land – maak vrijblijvend kennis met een adviseur bij jou in de buurt!