Ondernemerscafé – Winstlekkage-editie

 

Op <datum> a.s. organiseert Thexton Armstrong het Ondernemerscafé, editie Winstlekkage– het evenement voor ondernemers in de regio <rayon namen>.

 

Het Ondernemerscafé is dé informele bijeenkomst voor zaakvoerders van KMO’s die zelf de regie willen houden over de strategie van hun bedrijf en daarbij hulp, tips en inzichten kunnen gebruiken. Tijdens een door ons verzorgde informele lunch praten wij deelnemers bij over ons winstlekkage-onderzoek en hoe winstlekkage te stoppen is.

 

De sprekers zijn Bart Bollaert (Thexton Armstrong Meetjesland, Gent & Vlaamse Ardennen) en Erwin van Eck (directeur Thexton Armstrong België).

 

PROGRAMMA

Diverse aspecten rondom Winstlekkage zullen de revue passeren:

  • Wat is Winstlekkage?
  • Komt het bij mijn bedrijf ook voor?
  • Wat betekent winstlekkage voor de toekomst van mijn bedrijf?
  • Stel dat ik morgen mijn bedrijf wil verdubbelen, wat houdt me dan tegen?
  • Wat hebben andere ondernemers gedaan om winstlekkage te stoppen en hun bedrijf te verbeteren?
  • Hoe ziet zo’n verbetertraject eruit?

 

Wanneer:         <datum, 11:45 – 14:00>

AGENDA

11:45                 Inloop

12:00                Programma inclusief “Corona-proof” lunch

13:00                Afsluiting en mogelijkheid tot netwerken

 

Locatie:            <naam locatie & plaatsnaam>

Adres:              <adres locatie>

 

Je kan je aanmelden voor het Ondernemerscafé via onderstaande button. Na aanmelding sturen wij je een bevestiging voor deelname aan het Ondernemerscafé.

Het aantal plaatsen is in verband met de kleinschalige, informele opzet beperkt – dan geldt op = op.

 

Bijwonen van het Ondernemerscafé is kosteloos. Bij no-show brengen wij wel € 50,00 in rekening ter dekking van onze kosten.

Logo_WinstlekkageWeek_v3-RGB

Van 26 – 30 oktober organiseert Thexton Armstrong in Vlaanderen en Nederland de Winstlekkage-Week, om de aandacht te vestigen op een fenomeen dat bij 9 op 10 KMO’s voorkomt:

Winstlekkage

Uit ons onderzoek, dat we al sinds 2012 doen onder KMO’s in zowel Nederland als België, is gebleken dat bij 9 op 10 KMO’s een deel van de omzet niet wordt toegevoegd aan de winst, maar ongemerkt weglekt uit de onderneming. Deze winstlekkage kan oplopen tot gemiddeld 8% van de omzet (zo bleek in de vorige onderzoeksperiode).

Op 26 oktober wordt, bij de start van de Winstlekkage-Week,  het nieuwe Winstlekkage-rapport in Vlaanderen aangeboden aan XXX, schepen van economie te Aalter.

Je kan het rapport via mail ontvangen, door je aan te melden via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je op 26 oktober het rapport in pdf-formaat in je mailbox.

 

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong helpt vakmensen nog betere ondernemers te worden.

Als ondernemer/zaakvoerder komt er best veel op je af. Uitdagingen die je niet altijd alleen aankunt. Heb jij ook wel eens de behoefte om te spreken met een ervaringsdeskundige en vertrouwenspartner? Dan ben je bij Thexton Armstrong aan het juiste adres. Wij hebben een branche-onafhankelijke aanpak ontwikkeld, afgestemd op jouw prioriteiten: verbetering, advies, overdracht en groei.

Neem gerust contact op voor een (kosteloze) kennismaking!